Palautetta koulutuksista

Kiinteistösihteeripäivät, avainhallintakoulutus 17.5.19 Helsinki

 • Loistava luennoitsija ja hyvä tietopaketti.
 • Ajankohtaiset aiheet ja hyvät luennoitsijat!
 • Hyvät järjestelyt. Mielenkiintoiset ja ajankohtaiset aiheet.

hallinta: hankinta ja ylläpito koulutus, 26.4.2019 Tampere

 • Sujuuvuusja mielekyys. Osatiinvastatakysymyksiinhetipaikanpäällä.
 • Luennoitsijoiden asiantuntevuus ja se kuinka heillä synkkasi hyvin yhteen.
 • Ihanan rempseät kouluttajat ja rentomeininki.
 • Vaikka asiaa tuli paljon, meni koulutus hienosti vauhdilla eteenpäin. Vauhtia ei ollut liikaa, vaan näin saatiin asioita enemmän esille
 • Sujuvuus ja asiantuntevuus, hyvät keskustelut. Ajantasainen materiaali ja ammattitaitoiset luennoitsijat ja keskustelevat osallistujat.
 • Hyvät kouluttajat ja hyvät järjestelyt. Mielenkiintoinen aihe ja hyvää keskustelu osallistujien kanssa.
 • Erittäin sujuva luennoitsija, jota seuratessa aika meni vauhdilla tai siis ei ollut tylsää kuunnella ja tulitunne, että tietää mistä puhuu.

 

Palautetta Avainhallinta: hankinta ja ylläpito- koulutuksesta 20.3.2019

 Parasta koulutuksessa oli:

 • ”Selkeä opetuksen taso. Hyvin otettu jaot huomioiden koulutuksen aiheet. Asiantuntemuksen laatu oli hyvä.”
 • ”Sain päivän aikana paljon hyödyllistä ja päivitettyä tietoa. Luennoitsijat osasivat asiansa ja opetustyyli hyvä. Kaikki Kiinkon koulutukset missä olen ollut ovat olleet hyviä. Harmi että ovat melko kalliita.”
 • ”Osuva sisältö ja hyvät kouluttajat! Mielenkiinto pysyi hyvin yllä koko päivän.”
 • ”Hyvät kouluttajat.”
 • ”Sisältö.”
 • ”Selkeä opetus ja hyvät vetäjät, kiitos heille :)”

 

Olipas mukava kuunnella selkeäsanaista alan ammattilaista, jolla oli tietoa ja ymmärrystä asioista laaja-alaisesti.

-KOULUTUKSEEN OSALLISTUNUT 23.11.18

Ilo kuunnella kouluttajaa, jolla ”palo” ja asiantuntemus asiaan.

-KOULUTUKSEEN OSALLISTUNUT 21.11.18

Tilasimme KeyConilta yrityskohtaisen koulutuksen sillä halusimme tietoa turvallisuusalan lakimuutoksista. 1,5 tunnin koulutuskokonaisuus antoi paljon enemmän kuin odotin. Todella hyvä ja koulutuksen rakenne sopi juuri meidän porukalle.

– KIINTEISTÖNHOITOALAN YRITTÄJÄ, TOIMITUSJOHTAJA 13.11.18

Mirva oli selkeäsanainen asiantuntija, joka todella tiesi mistä puhui. Päivä kului hujauksessa.

-KIINTEISTÖSIHTEERIN KOULUTUSOHJELMAN OPISKELIJA  3.10.18

Koulutus oli tarkoituksenmukaisesti valmisteltu, kouluttajan esiintymis- ja vuorovaikutustaidot olivat kohdallaan ja yleisö jaksoi keskittyä koko pitkän päivän.

-KIINTEISTÖSIHTEERIN KOULUTUSOHJELMAN OPISKELIJA  3.10.18

Erittäin hyvä ja kattava koulutus. Kun kouluttaja osaa asiansa ja kertoo hyviä esimerkkejä, sitä on kiva kuunnella. Järkyttävällä tolalla on avainasiat monessa yrityksessä.

-KIINTEISTÖSIHTEERIN KOULUTUSOHJELMAN OPISKELIJA  3.10.18

Erittäin mielenkiintoinen, selkeä, ymmärrettävä koulutus. Mirvalla hyvä asenne, hyvä ulosanti, ammattimainen ja vakuuttava sekä todella miellyttävä koulutustyyli. Pieni huumori sopi koulutukseenkin todella hyvin. Pidin erittäin paljon päivästä, ja harmitti kun päivä oli ohi.

-KIINTEISTÖSIHTEERIN KOULUTUSOHJELMAN OPISKELIJA  3.10.18

Erittäin hyvä päivä, jossa sai käsityksen siitä, miten laaja-alaisesta ja tärkeästä asiasta on kysymys. Koska pohjatietoja ja uuden tiedon tartuntapintaa ei pahemmin ollut, vaatii kaiken tämän tiedon ymmärtäminen ja oppiminen vielä aikaa. Viimeistään Siperia sitten opettaa…

-KIINTEISTÖSIHTEERIN KOULUTUSOHJELMAN OPISKELIJA  3.10.18

Säilytys ja kuljetus on meillä ihan pielessä. Jos kaikki laitetaan nyt siten kuntoon kun koulutuksessa kerrottiin niin kalliiksi tulee. On kyllä ihan hyvä että tiedettäisiin missä mikäkin avain on.

-KARI J.   |   13.8.2018

Kiitos koulutuksesta. Sisältö oli erittäin ajankohtainen ja tieto tarpeellista. Meidän kunnan osalta asiat hakevat vielä paikkaansa ja tämä oli hyvä lähtölaukaus kun mietitään miten asiat tehdään jatkossa. Luulen että käytämme tähän KeyConin palveluja.  Joidenkin asioiden kanssa meille tulee jo kiire.

-VELI-PEKKA   |   4.6.2018

Kiitos hyvästä koulutuksesta. Toivon että saadaan järjestymään koulutus koko meidän kiinteistöporukalle. Tärkeintä antia oli huomiot mitä tulee ottaa huomioon kun ostan palvelua ja sopimuspohjat. Tulen käyttämään myös sähköistä materiaalia, joka vaikutti hyvältä.

-KARO   |   4.6.2018

Olen suorittanut kaikki viralliset ammattipätevyyteen liittyvät koulutukset ja minun on oletettu osaavan myös sen perusteella avainhallinta-asiat. Etsin pitkään tähän aiheeseen lisää tietoa ja koulutusta ja kylläpä kannatti. Missään koulutuksessa ei koskaan ole käyty näin kattavasti avainhallintaa, lukkoja tai turvatekniikka-asioita läpi. Sain todella hyvin tietoa ja nyt tiedän kokonaisuudesta huomattavasti enemmän. Tehokas 3h.

-ANSKU   |   4.6.2018

Koulutuksen parasta antia oli kattavan tietopaketin lisäksi vertaistuki. Koulutuksessa sattui olemaan paljon saman toimialan henkiöitä ja meille syntyi hyvin keskustelua, miten asioita hoidetaan muissa paikoissa. Sinänsä ei hyvä että asiat on rempallaan muuallakin, mutta nyt me sentään tiedetään mitä pitäisi tehdä. Lukituskaavion perusteet, putkilukkojutut ja se esimerkki siitä talosta jossa vähennettiin lukkoja jäi erityisesti mieleen. Tykkäsin kouluttajan tyylistä kertoa käytännön esimerkkien kautta asioita.

-KUNNAN KIINTEISTÖSIHTEERI   |   4.6.2018

Näin käyttäjän tasolla ei tullut mitään uutta. Firman päättäjille olisi ollut enemmän hyötyä.

-ASIAKASPALVELIJA ISÄNNÖINTITOIMISTO  20.9.2018

Opin koulutuksessa monta uutta juttua, vaikka olen vuosia pyöritellyt avainasioita ja kulunvalvontajärjestelmän pääkäyttötöitä. Olisinpa saanut kaiken tämän tiedon jo silloin, kun nämä hommat tuli mulle hoidettavaksi. Nyt kuitenkin tiedän, miten ryhdyn kehittämään omaa työtä. Isoin yllätys oli kyllä tämä tuleva lakimuutos ja miten se meilläkin vaikuttaa, ketä asentajia voidaan käyttää. Vastahan tässä GDPRstä selvittiin ja nyt pitää alkaa hoitamaan tätä.

-MIKKO   |   11.4.2018

Tehosetti avainhallinnasta. Jes, mä tajusin mikä on putkilukko 🙂 ja ja …. monta muuta asiaa. Kiva koulutus, ei kyllä missään vaiheessa ollut tylsää.

-PÄÄKÄYTTÄJÄ   |   9.4.2018

Toimin KV-järjestelmän pääkäyttäjänä ja nyt toimeenkuvaani lisätään muu avainhallinta. Olipa hyvä käydä tämä koulutus ennen kuin sain asian vastuulleni. Nyt minulla on huomattavasti parempi käsitys, mitä tulee ottaa huomioon. Jännä miten sitä onkin katsonut asiaa vain yhdestä näkökulmasta. En edes tajunnut ajatella että niistä KV ovista kuljetaan niinkin paljon mekaanisilla avaimilla.

-AP   |   4.4.2018

Erinomainen koulutus avainturvallisuudesta ja avainhallinnasta monenlaisen taustan omaaville kiinteistö- ja turvallisuusalan ammattilaisille. Kattavat koulutusmateriaalit sekä Mirva Viljakainen kouluttajana vertaansa vailla.

-NIINA SJÖBLOM   |   5.4.2018

Koulutus oli erittäin hyvin järjestetty niin lyhyeen aikaan (vain 3 tuntia), todella hyvä infopaketti avainturvallisuudesta. Suosittelen kiinnostuneille!

-JUKKA   |   3.4.2018

Mirva on alan ammattilainen ja pystyi tiivistämään tärkeät asiat ymmärrettävästi.

-TT   |   29.3.2018

Herätteli ajatuksia ja vahvisti omaa näkemystä. Ei antanut vastauksia, mutta joskus oppiminen näin parempi

-KIINTEISTÖSIHTEERI   |   7.3.2018

Meillä on asiat avainhallinnan osalta ollut jo pitkään ihan päin… Mulla on ollut sellainen tunne, että sille pitäisi tehdä jotain. Nyt mulla on oikeasti tietoa miten ja mitä teen. Tavallaan koulutuksessa tajusin miten paljon on töitä tiedossa, mutta kun alkurutistus on tehty niin sitten homma on kyllä paaaaljon paremmin hanskassa. Suosittelen ehdottomasti koulutusta kaikille kiinteistösihteereille eikä se isännöistsijöillekään olisi pahitteeksi.

-ISÄNNÖITSIJÄ   |   7.3.2018

Tosi hyvä ja tiivis paketti tietoa. Oli kyllä tosi hyödyllinen ja tuo kurssiin kuulunut nettimateriaali vaikuttaa myös hyvältä. En ole sitä vielä ehtinyt kunnolla käydä läpi mutta ne lomakkeet haen ainakin sieltä. Toivon, että saadaan meidän konsernissa tämä kurssi kaikille isännöitsijöille ja kiinteistösihteereille.

-ISÄNNÖITSIJÄ  |   7.3.2018

Hyvää asiaa, etenkin se osuus mitä pitää isännöitsijänä ottaa huomioon kun ostaa palveluja. Isännöitsijän hommassa on niin paljon asioista joista pitää tietää vähän. Tämä oli juuri sopiva paketti ja auttaa jatkossa kun hankin yhtiöille alan palveluja. Lakimuutosten osalta tuli ihan uuttakin tietoa. Turvaurakoinnin luvanvaraisuus oli ihan uusi juttu.

-KIINTEISTÖSIHTEERI, APULAISISÄNNÖISTIJÄ   |   7.3.2018

Tosi hyvä, että kouluttaja kertoi pienetkin yksityiskohdat tarkasti. Konkreettinen esimerkki mitä lukituskaaviossa olevat tiedot tarkoittaa ja miten se päivittyy, miten pitää tehdä ja mikä rooli meidän yhteistyökumppanilla on, oli tosi hyvä tajuta. Nyt ymmärrän miksi lukkoliike kysyy niitä tunnareita ja mun pitää huolestua, jos ei joskus kysy ja tekee muutoksia. En ollut koskaan myöskään kuullut sitä reittiavain ja putkilukko -asiaa niin selkeästi. Tämä sai minut ymmärtämään, että me tehdään moni juttu meillä tosi hankalasti ja on aika muuttaa käytänteitä. Se esimerkki liikekiinteistön kamerajutusta oli myös tosi hyvä. Olisin voinut viettää koko päivän näiden asioiden parissa ja olisi riittänyt uutta opittavaa. Kertaakaan koulutuksen aikana ei ollut tylsää. Kaikki oli mielenkiintoista. Kiva kun oli rusinoita pullan lisäksi.

-PETTERI   |   28.2.2018

Aamupäivän aikana tuli kyllä tosi paljon asiaa. Olen suorittamassa isännöinnin ammattitutkintoa ja tässä koulutuksessa tuli tosi paljon sellaisia asioita joita ei sielläkään vielä ole käyty läpi. Noh, jos ne tulee niin kertaus on opintojen äiti. Tämän hetkisen työn kannalta parasta tietoa oli se mitä tulee ottaa huomioon kun ostaa palveluja. Myös reittiavain, lukostokaaviot ja se putkilukko-homma jäi hyvin mieleen. Pisteet kouluttajalle, joka osasi kertoa ne tosi kansantajuisesti. Minulle selkeni myös paremmin, miten nämä uudet iLOQ-lukot toimii ja miten ne vaatii ohjelmointia.

-V-M   |   28.2.2018

Olin jotenkin ajatellut, että koulutuksessa näytetään ja annetaan joku ohjelma jolla teen avainluovutuksia jatkossa. Ensin oli kova pettymys ettei se ollutkaan sitä, mutta sitten tajusin että tämä on isompi kokonaisuus. Noh, se ohjelma on edelleen etsinnässä tai sitten me aletaan tehdä näitä kirjauksia Tampuuriin. Ihan jees kokonaisuus. Kahvipullat oli kuivia, siihen nettimateriaaliin en ole vielä tutustunut.

-RIIKKA   |   28.2.2018

Koulutuksessa oli paljon tarkeitä asioita mutta niille olisi pitänyt olla lisää aikaa kuten kouluttajalle sanoin. Juostiin liian nopeasti asioita läpi. En itse tunne alaa yhtään, olen vasta aloittanut hommat ja samalla kurssilla oli jopa 25v alalla olleita. Pitää jossain vaiheessa tulla uudestaan tai sitten kysyn.

-PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ, ENTINEN HUOLTOMIES   |   28.2.2018

Teen töitä yrityksessä jossa me tehdään avainhallintaa taloyhtiöille ja liikekiinteistöille. Pomo lähetti koulutukseen ja oletin, että ei mun tämmöisiä tarvitse tietää kun olen tehnyt tätä jo niin kauan ja pohdin alan vaihtoa. Toisin kävi. Tämähän muuttui mielenkiintoiseksi ja pomon kanssa just juteltiin, että miten tästä tehdään meille tulevaisuudessa uusi ja parempi palvelu. Pääsen kehittämään palvelujamme paremmaksi ja tämä kaikki alkoi siitä, että ehdotin kurssin jälkeen että avainhallintaa pitäisi tehdä vähän toisella tavalla kun tähän asti.

-KISI (KIINTEISTÖSIHTEERI)   |   28.2.2018

Olen käsitellyt vuosia avaimia osana työtehtäviä. Vasta kurssilla ymmärsin kokonaisuuden. Nyt minulla on ihan eri tiedot hoitaa asiaa ja tiedän mitä minun kannattaa ottaa omassa työssä huomioon. Väitän, että olen meidän isännöitsijöitäkin valveutuneempi näissä asioissa, vaikka ennen luulin toisin…

-ISÄNNÖITSIJÄ   |   29.12.2017

Kaikki opetus oli todella asiantuntevaa ja kouluttaja haastoi hyvin kysymyksillä isännöitsijöitä. Kouluttaja herätteli kuuntelijoita sopivasti tärkeitten asioiden parissa.

-KOULUTUKSEEN OSALLISTUNUT   |   31.10.2017

Kouluttajan tapa työskennellä oli positiivinen ja reipas. Hän huomioi hyvin ryhmän erilaiset toimijat huolehti vielä koulutuksen jälkeenkin, että sain kaikkiin kysymyksiini vastauksen.

-KOULUTUKSEEN OSALLISTUNUT   |   31.10.2017

Niin paljon tärkeitä ja mielenkiintoisia aiheita, että haluan välittömästi syventävälle kurssille.

-KOULUTUKSEEN OSALLISTUNUT   |   31.10.2017

Olen tehnyt kiinteistöasioiden parissa töitä yli 30v, luulin että en varmasti saa tästä mitään uutta irti. Olin väärässä. Koulutus avasi todellakin silmäni, miten eri tavoilla asioita voi tehdä. Nyt täytyy saada vielä vanha koira oppimaan uudet temput.

-KOULUTUKSEEN OSALLISTUNUT   |   31.10.2017

Kiitos kouluttajalle joka huomioi kaikentasoiset oppijat. En tuntenut itseäni tyhmäksi vaan vihdoinkin tajusin miten mikäkin vaikuttaa kaikkeen.

-KOULUTUKSEEN OSALLISTUNUT   |   31.10.2017

Kouluttajasta osasi selkeäsi vääntää rautalangasta vaikeimmatkin asiat – kiitos!

-KOULUTUKSEEN OSALLISTUNUT   |   31.10.2017

Ensimmäisen kerran sain koulutusta turvatekniikasta niin että minulle ei yritetty samalla myydä jotain.

-KOULUTUKSEEN OSALLISTUNUT   |   31.10.2017

Kaikki turvatekninen ja avainkoulutus on aina aikaisemmin ollut jonkun tietyn järjestelmän tai avaimen ominaisuuksia, nyt kävimme läpi aidosti järjestelmien eroavaisuuksia ja tapoja hallita niitä.

-KOULUTUKSEEN OSALLISTUNUT   |   31.10.2017

Erittäin konkreettisesti ja havainnollisesti kerrottuja asioita. Nyt tiedän oikeasti, miten lukituskaaviota tulkitaan, mitä tarkoittaa putkilukko, miten reittiavainjärjestelmä toimii ja miten avaimia tulisi käsitellä. Näiden tietäminen auttaa minua jokapäiväisissä tehtävissä valtavasti.

-KOULUTUKSEEN OSALLISTUNUT   |   31.10.2017

Oletko ollut KeyCon-koulutuksessa? Mielipiteesi on meille tärkeää!

Voit jättää palautteesi, kehitysehdotuksesi, kysymyksesi ja kommenttisi oheisella lomakkeella. Halutessasi voit jättää palautteen nimettömänä. Jos haluat meidän ottavan yhteyttä, jätäthän yhteystiedot.

Jätä koulutuspalaute tästä>>