Tietosisältöä

kiinkust_logoKeyCon edustaa Kiinteistöalan Kustannuksen tuotteita ja on mukana rakentamassa mm. digitaalista sisältöä,  koulutusmateriaalia sekä yrityskohtaisesti räätälöityä tietosisältöä kiinteistöjen laadukkaan ylläpidon tukemiseen.

Avainturvallisuus-verkkokurssi

Avainturvallisuus-verkkokurssi sopii henkilöille ja organisaatioille, joiden vastuulla on avainturvallisuuteen, avainhallintaan ja kulunvalvontaan liittyviä tehtäviä. Voit käyttää kurssia myös oppaana avainhallintapalvelujen hankintaan.

Tutustu kurssiin ja osallistu yksin tai porukassa >>

Verkkokurssi avainturvallisuus Mirva Viljakainen

Toteutettu yhteistyössä Kiinteistöalan Kustannuksen kanssa 2017, sisältöä päivitetään jatkuvasti.

 

Isännöinnin käsikirja 2018

Isännöinnin käsikirja 2018 on kattava perusteos isännöintialasta. Teos vastaa isännöinnin ammattitutkinnon vaatimuksia ja sopii oppaaksi niin työelämässä jo oleville kuin vasta sinne pyrkivillekin.

Tutustu kirjaan ja tilaa >>

Isännöinnin käsikirja 2018
KeyConin Mirva Viljakainen on yksi monista kirjan kirjoittajista

 

Henkilökunnan kouluttaminen verkkokursseilla on nopea ja tehokas tapa lisätä osaamista ja tuottavuutta.

Uusia tietoja ja taitoja voi opiskella työpaikalla, kotona, työmatkalla – kaikkialla, missä vain on nettiyhteyden päässä.

yritysratkaisut_ban1400x597

Verkkokurssit ovat joustava tapa opiskella, koska kurssia voi käydä osissa, luku kerrallaan ja juuri silloin, kun siihen on aikaa. Työtehtävien hoito ja uuden oppiminen vuorottelevat tarpeen mukaan eikä opiskeluun tarvitse välttämättä varata kokonaisia työpäiviä.

Verkko-opiskelu on siis helppo sovittaa yrityksen muuhun toimintaan. Tämä säästää aikaa ja rahaa ja tehostaa oppimista sekä opitun soveltamista käytännön työssä.

Esimerkiksi avainturvallisuus-verkkokurssia käytetään henkilökunnan perehdytyksen ja koulutuksen tukena kiinteistö- ja turvallisuuspalvelualan yrityksissä.

Kysy lisätietoja  >>

Kiinteistöalan Kustannuksen verkkokauppaan >>