Verkkokoulutus

Avainturvallisuus -verkkokurssi

Avainturvallisuus-verkkokurssi on tarkoitettu henkilöille ja organisaatioille, jotka hoitavat avainhallintaan ja kulunvalvontaan liittyviä tehtäviä. Kurssi soveltuu myös oppaaksi avainhallintapalvelujen hankintaan.

Avainvalistaja KeyCon banneri

Kenelle kurssi sopii?

Avainhallinta- avainturvallisuus -koulutuskokonaisuus soveltuu osaksi oppilaitoksen tai yrityksen omaa oppimis- ja perehdytysohjelmaa. Se sopii myös osaksi mm. seuraavien alojen ammattitutkintojen sisältöä:

  • Isännöinti
  • Tekniikka
  • Turvallisuus
  • Kauppa ja asiakaspalvelu
  • Kiinteistönhoito
  • Sähkö ja elektroniikka

Miksi osallistuisin avainhallinta -verkkokurssille?

Avainturvallisuuden ja – hallinnan ratkaisut ja toimitavat muuttuvat jatkuvasti tekniikan kehittyessä. Tietosuoja-asetus tuo omat haasteensa avainhallintaan.

Kurssin sisältöä täydennetään ja päivitetään jatkuvasti vastaamaan alan kehitystä. Verkko-opiskelu onnistuu työpaikalla, kotona, työmatkalla- tai vaikka missä nettiyhteyden päässä. Kurssin voi käydä osissa luku kerrallaan juuri silloin, kun sille aikaa. Opiskelija tai henkilöstösi voi siis valita itselleen sopivan opiskelutahdin ja -tavan.

Kurssi sopii myös perehdytysmateriaaliksi avainhallinnan tehtäviin tai sen osioita voi käyttää testaamaan henkilöstön tai opiskelijan tietoja ja osaamista.

Tilaa

Miten saat kurssin opiskelijoillesi käyttöön?

  1. Oppilaitos tilaa x määrä lisenssejä asiakaspalvelu@kiintkust.fi 1 lisenssi per opiskelija, lisenssi on henkilökohtainen.
  2. Kiinteistöalan Kustannus Oy toimittaa tilauksen käsittelyn jälkeen tilatun määrän lisenssejä tilaajalle, esim. vastaavalle opettajalle.
  3. Tilaaja jakaa tunnukset jaetaan opiskelijoille.
  4. Opiskelija käy aktivoimassa verkkokurssin käyttöön omilla tunnuksilla.

Kurssi on www.ekurssi.fi  alustalla ja opiskelijat voivat käyttää sen katseluun ja tehtävien tekoon mitä tahansa päätelaitetta,  jossa on nettiselain. Verkkokurssin käyttöoikeus on voimassa ostohetkestä vuoden

Miten varmistetaan, että opiskelija tai työntekijä suorittaa hänelle hankitun kurssin?

Opettaja tai työnohjaaja voi esim. edellyttää opiskelijaa tai työntekijää toimittamaan kurssista lopputestin perusteella saatavan todistuksen nähtäväksi.

Avainturvallisuus verkkokurssin tilaukset

Tutustu tarkemmin kurssiin tästä>>

Henkilökunnan kouluttaminen verkkokursseilla on nopea ja tehokas tapa lisätä osaamista ja tuottavuutta. Uusia tietoja ja taitoja voi opiskella työpaikalla, kotona, työmatkalla, kaikkialla, missä vain on nettiyhteyden päässä.

Verkkokurssit on joustava tapa opiskella, koska kurssia voi käydä osissa, luku kerrallaan ja juuri silloin, kun siihen on aikaa. Työtehtävien hoito ja uuden oppiminen vuorottelevat tarpeen mukaan eikä opiskeluun tarvitse välttämättä varata kokonaisia työpäiviä.

Verkko-opiskelu on siis helppo sovittaa yrityksen muuhun toimintaan. Tämä säästää aikaa ja rahaa ja tehostaa oppimista sekä opitun soveltamista käytännön työssä.

Avainturvallisuudesta löytyy verkkokurssi, jonka materiaalia täydennetään jatkuvasti.

Verkkokurssi on toteutettu yhteistyössä Kiinteistöalan Kustannuksen kanssa.