KeyCon mediassa

Lukot ovat kunnossa, missä avaimet?

Suo­men Kiin­teis­tö­leh­ti 10/2018

Kiinteistölehti joulukuu 2018 kansiKiinteistölehden turvallisuuden erikoisnumerossa 10/2018 asiaa turvallisuusasioista taloyhtiöissä. Lehti luo katsauksen mm. uusiin älykkäisiin lukkoihin ja aiheeseen littyvään uuteen lainsäädäntöön, sekä taustoittaa isännöitijän tehtäviä turvallisuuden osalta.

 

Turvallisuusammattilaiset lisääntyvät nyt monella toimialalla

Turvallisuus & Riskienhallinta -lehti 6 / 2018

Turvallisuus ja riskienhallinta 6_18 kansiKiinteistöpalvelualan, ict-alan, isännöintialan, rakennusalan, siivousalan ja jopa kirjanpitoalan yritykset ovat ryhtyneet kiireesti palkkaamaan turvallisuusammattilaisia ja varsinkin vastaavia hoitajia. Tilanteeseen on johtanut 1.1.2019 voimaan astuva lakimuutos (laki yksityisistä turvallisuuspalveluista), joka velvoittaa tiettyjä turvallisuustehtäviä tarjoavia yrityksiä hankkimaan muun muassa turvallisuusalan elinkeinoluvan.  KeyConin asiantuntija Mirva Viljakainen on seurannut tilannetta ja kertoo, mistä on kyse.

Lue koko juttu >>

Lukitus uusiksi vai sittenkin putkiremontti ensin?

Avainhaltija havainnoi Kiinteistölehden blogissa 23.8.2018

Erityisesti asuinkiinteistöjen remonteista puhuttaessa kuulen usein suosituksen: ”Uusikaa ensin putket ja sen jälkeen vasta lukitus”. Mietin mihin tämä ohje oikein perustuu?

Lue koko juttu >>

Missä avainturvallisuus? Kulunvalvonta petti monissa yrityksissä ja laitoksissa

26.7.2018 Kiinteistölehden verkkouutiset

Avainturvallisuus nousee nyt kunnolla keskusteluun

“On hyvä, että tämä asia nousee nyt kunnolla keskusteluun, koska valitettavan monessa tapauksessa näitä palveluja ostettaessa ostetaan näennäisturvallisuutta”, toteaa avainturvallisuuden konsultointipalveluja tarjoavan Keyconin Mirva Viljakainen.

Keskustelu herättelee hänen mielestään sekä palvelujen tuottajia kuin myös niiden ostajia. “Jos halutaan mahdollisimman halvalla henkilö istumaan aulaan, niin sitä myös saadaan”, hän lisää.

Lue koko juttu >>

Digiajan kriittinen avainten hallinta

21.6.18 Turvallisuus & Riskienhallinta 3/2018

Turvallisuus ja riskienhallinta lehti kansi_3_2018

Nykyään avaimina toimivat puhelimet, elektroniset avaimet, tagit, biometriset tunnisteet ja erilaiset kulkukortit. Samalla avaustiedot kulkevat lähes aina tietoverkkoja pitkin – entistä useammin myös pilvipalveluissa.

Avaintenhallinta onkin kriittisen tärkeää hallita, mutta usein se on täysin retuperällä. Avainturvallisuusasiantuntija Mirva Viljakainen Key Conista kertoo ongelmien syyt, sekä mitä ja miten asia pitäisi kiireesti  hoitaa.
Lue koko artikkeli >>

Isännöinnin käsikirja 2018

20.6.2018 Kiinteistöalan Kustannus

Isännöinnin käsikirja 2018 on helppolukuinen ja kattava isännöintialan perusteos ja oppikirja. Se sisältää yksissä kansissa kaikki isännöintityössä tarvittavat tiedot. Kirja on täysin ajantasaistettu ja uudistettu. Toimittanut Maria Kangasluoma.
KeyCon Mirva VIljakainen on yksi monista kirjan kirjoittajista.

Tuotekuva

 

Kenellä on avaimet yritykseesi?

8.5.18 Radio Business FM, haastattelijana Juha Kakkuri

Avainturvallisuus on monessa firmassa ja taloyhtiössä retuperällä. Kulkulupia saattaa olla jo edesmenneillä henkilöillä sekä ihmisillä, joiden nimi on ”Kesätyöntekijä 1”. Millaisia puutteita avainhallinnassa tyypillisesti ja on ja kuinka avainturvallisuutta saadaan parannettua?

Radio Business FM:n aiheesta jututettavana avainturvallisuusasiantuntija Mirva Viljakainen KeyConista, joka kertoo myös, miten itse alalle päätyi.

Business FM

Avainturvallisuus Verkkokurssi

20.8.2017 Kiinteistöalan Kustannus, asintuntijana KeyCon Mirva Viljakainen

avainturvallisuus ekurssi uutiskirjebanneri (660 x 282)

Tämä avainhallinnan verkkokurssi on tarkoitettu henkilöille ja organisaatioille, jotka hoitavat avainhallintaan ja kulunvalvontaan liittyviä tehtäviä. Kurssi soveltuu myös oppaaksi avainhallintapalvelujen hankintaan.

Kurssilla opit perusteet avainhallinnan käsitteistä ja toimintatavoista. Opit myös, mitä vaatimuksia lainsäädäntö ja muun muassa vakuutusyhtiöt asettavat organisaatioiden ja kiinteistöjen avainhallinnalle. Kurssin jälkeen pystyt hallitsemaan organisaatiosi käytössä olevat avainhallinnan ja kulunvalvonnan prosessit ja kehittämään niitä eteenpäin. Tutustu tarkemmin tästä>>

Taloyhtiön kannattaa panostaa laadukkaaseen avainhallintaan

19.9.2017 Kiinteistölehti
Teksti ja kuvat: Hanna Ovaskainen

Kiinteistölehti Kuva; Hanna Ovaskainen
Kiinteistölehti Kuva; Hanna Ovaskainen

Asiantuntevalla avainhallinnalla varmistetaan lukitusjärjestelmäinvestoinnin pitkäkestoisuus. Jos tämä unohtuu, menee kalliskin investointi hukkaan. Lue koko juttu >>