Referenssit

Asiakkaitamme ovat mm.

  • kuntien- ja valtionhallinnon organisaatiot
  • isännöintitoimistot
  • kiinteistöpalvelu- ja turvallisuusalan yritykset
  • teollisuus
  • oppilaitokset

 

Case Kunta

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Rehtorista kanttoriin ja vahtimestarista kunnanjohtajan sihteeriin kaikki jakelivat ja vastaanottivat avaimia, eikä asia ollut mitenkään hallittua.

”Kuntaliitoksen myötä hallittavaksemme tuli kymmeniä uusia rakennuksia ja sen myötä melkoinen määrä myös epämääräisiä avaimia ja tunnisteita.

Kohdekohtaista avainhallintaa olivat hoitaneet eri tahot ja pelkkiä avaimia oli laatikoittain. Avaimia myös luovutettiin ja palautettiin miten sattui. Kukaan ei oikein tiennyt miten asia pitäisi hoitaa, puhumattakaan siitä, että sitä olisi ohjeistettu.

Lue lisää >>

 

Inno Isännöinnin avainasiat ovat järjestyksessä

Meille avainhallinta-asioiden hoitaminen kuntoon tuli ajankohtaiseksi siinä vaiheessa, kun toimintamme laajeni yritysostojen seurauksena moninkertaiseksi. Tilanteen johdosta meille tuli useamman eri yrityksen erilaisia tapoja ja käytäntöjä huolehtia asiakkaiden avaimista. Konkreettisia avaimiakin oli valtavasti.

Heidi_nettikoko-1

Tarve yhdistää käytännöt ja selkiyttää tilanne tuli ilman muuta selväksi. Samalla päätettiin käydä läpi koko siihen mennessä kertynyt avainkuorma. KeyCon teki meille kattavan avainkartoituksen, penkoi konkeettisesti avainlaatikot ja selvitti kohdekohtaiset tilanteet. Tämän pohjalta laadimme jatkosuunnitelman ja päätimme ostaa tietyt avain- ja lukostotoiminnot palveluntuottajalta. KeyCon auttoi meitä kilpailuttamaan palveluntuottajat ja siirtämään hallittavan materiaalin.

Lue lisää >>

Lisää referenssejä